Härliga söndag


Trots väldigt dåligt med sömn i natt kände jag mig någorlunda pigg när jag klev upp .. Kaffe och frukost innan Tonåringen skulle köras till träningen och jag tog djuren på promenad i Pildammsparken .

Hur kan jag ha missat denna park ? Helt ljuvligt att gå runt där , mkt hundar att hälsa på men ändå blev det en lugn sväng . Vi parkerade oss på en parkbänk vid vattnet och bara kollade lite också . Men det där med att sitta avslappnat är inte Åkes grej riktigt , men efter en stund slappnade han av och släppte både folk och andra hundar med blicken några sekunder .


Efter en timme parkerade jag rumpan i kombihallen och kollade när sonen tränade och pratade lite … Är så otroligt roligt att se hur grabbarna i U15 kämpar och hur sammansvetsade dom börjar bli nu .. Riktiga kämpar som säkert kommer ha en kanonfin säsong när den drar igång i Juni ! Hejja Griffins ! 🏈


Hela helgen har varit lugn , mkt promenader och bara vara ! Mina höfter ömmar nu pga allt gående men det är helt klart värt det ! Resten av söndagen kör vi i soffan med en eller två filmer … Lungt !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s